Salasanan vaihtaminen

1. Napauta BSM Mobiilin oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.

2. Napauta Vaihda salasana.

3. Kirjoita nykyinen salasanasi Nykyinen salasana -kenttään.

4. Kirjoita uusi salasanasi Uusi salasana ja Uusi salasana uudelleen -kenttiin.

5. Napauta Vaihda salasana.

Jos BSM Mobiili näyttää salasananvaihtosivun uudelleen, salasanan vaihtaminen ei onnistunut. Se johtuu joko siitä, että syötit nykyisen salasanasi väärin tai että uusi salasana ei vastannut salasanojen minimivaatimuksia. Minimivaatimukset määritellään yrityksesi asetuksissa, ja niitä voi muokata Mercuksen tekninen tuki.