Voit kirjata itsellesi BSM Mobiilissa poissaoloja, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinut tai tiimisi on yhdistetty poissaolojen palkkalajeja sisältävään palkkalajiryhmään.

• Poissaoloja ei ole piilotettu käyttäjäryhmäsi päävalikosta.

Poissaolo lisätään seuraavasti:

1. Napauta BSM Mobiilin päävalikossa Poissaolot.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

2. Napauta Lisää poissaolo.

3. Kirjoita Poissaolon syy ja napauta Seuraava.

4. Valitse poissaolotyyppi napauttamalla oikeaa tyyppiä.

5. Valitse poissaolon palkkalaji eli poissaolon tarkempi tyyppi napauttamalla oikeaa palkkalajia.

6. Jos haluat valita poissaolon ajankohdaksi yhden tarjolla olevista päivistä tai viikoista, napauta haluamaasi ajankohtaa.

Jos haluat valita poissaolon ajankohdaksi jotain muuta, napauta Muu. Syötä sitten haluamasi aloitus ja lopetus, ja napauta Seuraava.

7. Tarkista poissaolon tiedot ja napauta Tallenna. Jos tiedoissa on korjattavaa, voit palata edellisiin vaiheisiin napauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta.

Huomaa: Jos sinulla on pääsy nimiketietokantaan, jonne poissaolon palkkalajia vastaava työnimike on tallennettu, poissaolosta kirjautuu automaattisesti toteutuma ensisijaisesti oletusosastoosi tai oletusosaston puuttuessa oletusyritykseesi. Toteutuma vahvistuu samalla, kun vastuuhenkilö vahvistaa poissaolon, tai poistuu, kun poissaolo poistetaan.