Tarjouksen toimittajahintojen päivittäminen

Kun lisäät nimikkeen tarjoukseen, sen hinnaksi valikoituu automaattisesti edullisin toimittajahinta. Hinta voi muuttua nimikerekisterissä sillä aikaa, kun tarjousta lasketaan. Voit päivittää tarjouksen nimikkeille ajantasaiset toimittajahinnat nimikerekisteristä.

Edellytykset

Voit päivittää tarjouksen toimittajahinnat nimikerekisteristä, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

Toimittajahintojen päivittäminen

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Rakenne.

4. Jos tarjouksen päätaso ei ole valittuna, valitse se napsauttamalla sitä.

5. Jos erikoistoiminnot eivät ole auki, avaa ne napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

6. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Päivitä toimittajahinnat.