Nimikkeiden siirtäminen varastosta toiseen

Jos sinulla on käyttöoikeus varastoihin, voit siirtää varastossa vapaina olevia nimikkeitä toiseen varastoon.

1. Napsauta päävalikossa Varastot.

2. Etsi varasto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Seuranta.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

5. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Siirrä nimikkeitä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Valitse varasto, johon nimikkeet siirretään, kirjoittamalla osa varaston nimestä sivun oikeassa reunassa olevaan hakukenttään ja napsauttamalla sitten ilmestyneessä listassa haluamaasi varastoa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

7. Sivun vasemmassa reunassa on lista varaston vapaista nimikkeistä. Jos haluat suodattaa näkyville vain osan varaston nimikkeistä, kirjoita nimikkeiden yläpuolella olevaan hakukenttään osa haluamasi nimikkeen nimestä tai koodista ja paina Enteriä. Voit palauttaa kaikki nimikkeet näkyville tyhjentämällä suodatusehdon ja painamalla Enteriä.

8. Syötä siirrettävät määrät nimikkeiden riveillä oleviin kenttiin.

9. Paina Enteriä tai napsauta sivun alareunassa Siirrä.