Varaston sidonnaisuudet

Sidonnaisuudet ovat varaston yhdistettyjä muita tietueita, esimerkiksi henkilöitä, yrityksiä tai projekteja.

Alla oleva taulukko kuvaa, mitä tietueita varastoon voi yhdistää.

Tyyppi Kuvaus
Projekti

Yksi tai useampi projekti, joka varastoa käyttää.

Henkilö

Varastoon yhdistetty henkilö on varaston vastuuhenkilö eli käsittelijä. Hänet kirjataan oletuksena ostotilauksiin toimituksen vastaanottajaksi.

Yritys

Yritys, joka varastoa käyttää.

Osoite

Varaston osoite.

Voit yhdistää varastoon tietueita, jos sinulla on käyttöoikeus varastojen muokkaamiseen.

1. Napsauta päävalikossa Varastot.

2. Etsi varasto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Jos yhdistettävä tietue ei ole näkyvillä, kirjoita osa sen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse hakutuloksista yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä ja napsauta sitten Lisää.

6. Jos yhdistetyn tietueen vieressä lukee suluissa Määrittämättä, lisää sille rooli seuraavasti:

• Napsauta Määrittämättä.

• Valitse oikea rooli napsauttamalla sitä.