Henkilön, yrityksen tai muun tietueen osoitteen määrittäminen

Kun esimerkiksi yrityksellä ja yrityksen työntekijöillä on sama osoite, osoite voidaan tallentaa Broker Site Manageriin vain kerran ja siihen voidaan viitata yrityksen ja sen työntekijöiden tiedoista.

Yritysten ja työntekijöiden tapauksessa osoite lisättäisiin tyypillisesti yrityksen tietoihin, kun yritys lisätään Broker Site Manageriin, ja sille annettaisiin kuvaava nimi, esimerkiksi Oy Asiakasyritys Ab:n käyntiosoite. Yrityksen työntekijöitä lisättäessä työntekijöiden tietoihin ei kirjattaisi osoitetta vaan työntekijät yhdistettäisiin nimellä Oy Asiakasyritys Ab:n käyntiosoite tallennettuun osoitteeseen.

Henkilö tai muu tietue yhdistetään olemassa olevaan osoitteeseen seuraavasti:

1. Napsauta tietueen Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

2. Etsi osoite. Haku kohdistuu sekä osoitteen nimeen että sisältöön.

3. Valitse osoite napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Lisää.

4. Jos yhdistetyn osoitteen vieressä lukee suluissa Määrittämättä, valitse osoitteen rooli seuraavasti:

• Napsauta Määrittämättä.

• Valitse avautuneesta luettelosta oikea rooli napsauttamalla sitä.