Tarjouksen lähettäminen sähköpostitse

Voit lähettää tarjouksia asiakkaalle sähköpostitse suoraan Broker Site Managerista, jos tarjousten lähettäminen on otettu käyttöön yrityksesi ympäristössä.

Edellytykset

Voit lähettää tarjouksen sähköpostitse asiakkaalle, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Mercuksen tekninen tuki on kytkenyt tarjousten lähettämisen päälle yrityksesi asetuksissa.

• Sinulla on käyttöoikeus tarjouksiin ja pääsy kyseiseen tarjoukseen.

• Tarjouksen tila on Lähetetty.

• Tarjouksen asiakkaan henkilön, laskijan ja muiden vastaanottajien perustiedoissa on työsähköpostiosoite. Muut vastaanottajat määritellään, kun tarjousten lähettäminen otetaan käyttöön yrityksesi ympäristössä.

• Tarjoukseen on liitetty PDF-dokumentti. Se valitaan lähetettäessä sähköpostin liitteeksi.

Tarjouksen lähettäminen

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Lähetä. Jos painiketta ei näy, tarjouksen tila ei ole Lähetetty tai tarjousten lähettämistä ei ole kytketty päälle yrityksesi asetuksissa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Tarkista, että tarjouksen vastaanottajat ovat oikein. Vastaanottajat tulevat automaattisesti tarjouksen tiedoista. Vastaanottajan voi vaihtaa, cc- ja bcc- vastaanottajat poistettavissa viestistä.

Tarjouksessa mainittu laskija on oletuksena cc- ja myyjä bcc-kentässä.

Jos näet vastaanottajien sijaan listan puutteista, jotka estävät tarjouksen lähettämisen, päivitä sivu, täydennä puuttuvat tiedot ja yritä sitten tarjouksen lähettämistä uudelleen.

5. Jos haluat lisätä tarjoukselle muun vastaanottajan, napsauta Lisää ja kirjoita ilmestyneeseen kenttään vastaanottajan sähköpostiosoite. Toista tarvittaessa.

Näin lisätyt vastaanottajat eivät saa kopiota tai piilokopiota alkuperäisille vastaanottajille lähetettävästä viestistä vaan heille lähetetään oma, erillinen viestinsä.

6. Valitse sähköpostin liitteeksi tuleva tarjouskirje napsauttamalla sitä.

7. Napsauta Lähetä.