Kuittien tarkistaminen

Kuitin tarkistaminen

Voit tarkistaa kuitin, jos sinulla on käyttöoikeus merkitä kuitteja valmiiksi ja jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

• Olet kuitin aiheuttaja tai aiheuttajan tiimin tai osaston vetäjä.

• Olet kuitin kirjaaja tai kirjaajan tiimin tai osaston vetäjä.

• Sinulla on käyttöoikeus kaikkien kuittien tarkasteluun.

Kuitti tarkistetaan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Kuitit.

2. Näytä tarkistettavat kuitit napsauttamalla sivun oikeassa alareunassa olevassa luettelossa Tarkistettavana.

Vinkki: Voit myös lisätä Broker Site Manageriin ylätunnisteeseen suodattimen, josta näet helposti, onko kuitteja tarkistettavana.

3. Mene kuitin tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta Kuitin tilan vieressä Valmis.

5. Jos kuitti on OK, napsauta OK. Jos kuitissa on puutteita, tee seuraavasti:

• Napsauta Selvityspyyntö.

• Kirjoita Selvityspyyntö-kenttään, mitä puutteita kuitissa on.

• Napsauta sivun alareunassa Ok.

Kuitin kuittaaminen valmiiksi

Jos sinulla on käyttöoikeus kuittien merkitsemiseksi valmiiksi, voit kuitata kuitin valmiiksi, vaikka se olisi laadinnassa ja siitä puuttuisi tietoja.

1. Napsauta päävalikossa Kuitit.

2. Etsi kuitti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Valmis.