Toimitustarpeen nimikkeen korvaaminen

Jos toimitustarve päätetään täyttää eri nimikkeellä kuin on suunniteltu, voit korvata toimitustarpeen nimikkeen toisella nimikkeellä. Voit kohdistaa korvauksen joko yksittäiseen toimitustarpeeseen, tietyn projektin kaikkiin toimitustarpeisiin tai kaikkiin avoimiin toimitustarpeisiin. Nimike korvautuu samalla myös toimitustarpeeseen liittyvän tehtävän tai toimitustarpeisiin liittyvien tehtävien suunnitellussa sisällössä.

Nimikkeen korvaaminen yhdessä toimitustarpeessa

Nimike korvataan toisella nimikkeellä yhdessä toimitustarpeessa ja sitä vastaavassa suunnitellussa sisällössä seuraavasti:

1. Avaa haluamasi toimitustarvelista.

2. Napsauta toimitustarpeen rivillä kolmea pistettä Kolme pistettä ja napsauta sitten Korvaa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Valitse nimiketietokanta, josta korvaavaa nimikettä etsitään, napsauttamalla nuolta alas Nuoli alas ja napsauttamalla sitten avautuneessa luettelossa haluamaasi nimiketietokantaa.

4. Korvattavan materiaalinimikkeen nimi on täytetty automaattisesti hakukenttään. Muokkaa tarvittaessa hakua ja paina sitten Enter. Voit käyttää haussa etsimäsi nimikkeen nimeä tai koodia tai nimen tai koodin osaa.

5. Valitse haluamasi nimike hakutuloksista napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Korvaa.

Nimikkeen korvaaminen useassa toimitustarpeessa

Kun korvaat nimikkeen useassa toimitustarpeessa kerralla, korvauksen laajuus riippuu kontekstista. Monta nimikettä korvataan kerralla Korvaa kaikki -vaihtoehdolla. Konteksti vaikuttaa sen toimintaan seuraavasti:

• Jos olet kaikkien toimitustarpeiden listassa, Korvaa kaikki korvaa nimikkeen kaikissa avoimissa toimitustarpeissa.

• Jos olet projektin toimitustarvelistassa, Korvaa kaikki korvaa nimikkeen kaikissa projektin avoimissa toimitustarpeissa.

• Jos olet tehtävän toimitustarvelistassa, Korvaa kaikki toimii samoin kuin Korvaa, koska nimike esiintyy tehtävän toimitustarpeissa vain kerran.

Nimike korvataan toisella nimikkeellä useassa toimitustarpeessa seuraavasti:

1. Tee jompikumpi seuraavista:

2. Napsauta toimitustarpeen rivillä kolmea pistettä Kolme pistettä ja napsauta sitten Korvaa kaikki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Valitse nimiketietokanta, josta korvaavaa nimikettä etsitään, napsauttamalla nuolta alas Nuoli alas ja napsauttamalla sitten avautuneessa luettelossa haluamaasi nimiketietokantaa.

4. Korvattavan materiaalinimikkeen nimi on täytetty automaattisesti hakukenttään. Muokkaa tarvittaessa hakua ja paina sitten Enter. Voit käyttää haussa etsimäsi nimikkeen nimeä tai koodia tai nimen tai koodin osaa.

5. Valitse haluamasi nimike hakutuloksista napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Korvaa.