Tarjouksen tulostaminen

Voit tulostaa tarjouksen, jos sinulla on käyttöoikeus tarjousten tarkasteluun sekä pääsy tarjoukseen.

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Raportti.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Broker Site Manager listaa raportit, jotka yritykselläsi on käytössä. Valitse raportti napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Avaa.

Raportin tyypistä riippuen Broker Site Manager joko avaa raportin PDF-tiedostona tai tarjoaa sen ladattavaksesi esimerkiksi Excel-tiedostona. Voit tallentaa tiedoston koneellesi tai tulostaa sen paperille.

Vinkki: Yritykset voivat tilata omiin tarpeisiinsa räätälöityjä raportteja. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.