Prosessin litterat

Kun valitset prosessille litterat, voit muodostaa prosessia noudattaville projekteille litterabudjetit. Projektin litterabudjetti muodostuu litteroista, jotka sen prosessiin on ollut valittuna sillä hetkellä, kun prosessi on otettu käyttöön projektissa.

Voit hallita prosessin litteroita, jos sinulla on käyttöoikeus prosesseihin ja prosessien hallintaan.

Prosessiin lisätään tai siitä poistetaan litteroita seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Mene prosessin sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Jos haluat lisätä prosessiin litteroita:

• Napsauta Litterat-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

• Napsauta litteroita, jotka haluat prosessiin lisätä, ja napsauta sitten Lisää.

Jos haluat poistaa prosessista litteroita:

• Napsauta Litterat-luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

• Napsauta litteroita, jotka haluat prosessista poistaa, ja napsauta sitten Poista.