Seuraavat ja edeltävät tehtävät

Seuraavat ja edeltävät tehtävät ovat tapa ketjuttaa toisiaan seuraavia tehtäviä.

Mitä seuraavat ja edeltävät tehtävät ovat?

Seuraavat ja edeltävät tehtävät ovat toisiinsa yhdistettyjä tehtäviä. Niiden käyttäminen helpottaa toisiinsa liittyvien tehtävien löytämistä ja tehtävien suhteiden hahmottamista Broker Site Managerissa.

Seuraava tehtävä voi syntyä seuraavilla tavoilla:

• Tehtävä luodaan toisen tehtävän sivulta.

• Tehtävä lopetetaan ennen kuin se on valmis ja sille muodostetaan automaattisesti jatkotehtävä.

• Olemassa oleva tehtävä lisätään toisen tehtävän seuraavaksi tai edeltäväksi tehtäväksi.

Seuraavan tehtävän luominen

Seuraavan tehtävän luominen aloitetaan sen tehtävän sivulta, jolle seuraava tehtävä luodaan. Seuraava tehtävä luodaan tehtävän luomisen yleisten ohjeiden mukaan.

Edeltävän tehtävän luominen

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Lisää edeltävä tehtävä.

4. Napsauta Luo uusi.

5. Noudata tehtävän luomisen ohjetta kohdasta 3.

Olemassa olevan tehtävän lisääminen seuraavaksi tai edeltäväksi tehtäväksi

1. Mene sen tehtävän sivulle, jolle haluat lisätä seuraavan tai edeltävän tehtävän.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa jompaakumpaa:

• Lisää edeltävä tehtävä

• Lisää seuraava tehtävä.

4. Kirjoita osa haluamasi tehtävän nimestä tai ID:stä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse tehtävä napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Lisää.