Projektien yhdistäminen

Voit yhdistää projektin sisällön ja sidonnaisuudet toiseen projektiin.

Tässä ohjeessa käytetään yhdistämiseen osallistuvista projekteista näitä termejä:

• Yhdistettävä projekti Projekti, joka yhdistetään toiseen projektiin. Yhdistettävän projektin sisältö ja sidonnaisuudet siirtyvät toiseen projektiin, ja yhdistettävä projekti itsessään poistuu.

• Kohdeprojekti Projekti, johon toinen projekti yhdistetään.

Projekti yhdistetään toiseen projektiin seuraavasti:

1. Avaa yhdistettävän projektin tai sitä ylemmän projektitason Gantt-kaavio.

2. Valitse yhdistettävä projekti napsauttamalla sen riviä.

3. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Vie leikepöydälle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa kohdeprojektin tai sitä ylemmän projektitason Gantt-kaavio.

5. Valitse kohdeprojekti napsauttamalla sen riviä.

6. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Yhdistä leikepöydältä tähän.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

7. Vahvista yhdistäminen napsauttamalla Yhdistä.