Henkilöiden yhdistäminen

Jos sama henkilö on kirjattu Broker Site Manageriin useammin kuin kerran, voit yhdistää henkilöt yhdeksi tietueeksi.

Tässä ohjeessa käytetään yhdistämiseen osallistuvista henkilöistä näitä termejä:

• Yhdistettävä henkilö Henkilö, joka yhdistetään toiseen henkilöön eli kohdehenkilöön. Yhdistettävän henkilön tiedot ja sidonnaisuudet siirtyvät soveltuvilta osin kohdehenkilön tiedoiksi, ja yhdistettävä henkilö itsessään poistuu.

Yhdistettävän henkilön tiedot eivät korvaa kohdehenkilön tietoja. Jos yhdistettävän henkilön tiedoissa on esimerkiksi kutsumanimi, se siirtyy kohdehenkilön tietoihin vain, jos kohdehenkilön kutsumanimi on tyhjä.

• Kohdehenkilö Henkilö, johon muita henkilöitä yhdistetään.

Henkilön tiedot yhdistetään toiseen seuraavasti:

1. Mene kohdehenkilön sivulle.

2. Lisää yhdistettävä henkilö tai yhdistettävät henkilöt kohdehenkilön sidonnaisuuksiin:

• Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

• Kirjoita osa yhdistettävän henkilön nimestä hakukenttään ja paina Enter.

• Valitse yhdistettävä henkilö hakutuloksista napsauttamalla sitä, ja napsauta sitten Lisää.

3. Tarkista, että yhdistettävällä henkilöllä ja kohdehenkilöllä on sama nimi. Erinimisiä henkilöitä ei voi yhdistää.

4. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

5. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Yhdistä henkilöt.