Yritysten yhdistäminen

Yritysten yhdistämisellä tarkoitetaan tässä ohjeessa kahden Broker Site Manageriin kirjatun yrityksen sulauttamista toisiinsa niin, että yritysten sidonnaisuudet yhdistetään ja jäljelle jää yksi yritys.

Edellytykset

• Yhdistettävillä yrityksillä on oltava omistaja–omistettava-suhde. Jos näin ei vielä ole, lisää yritykset toistensa sidonnaisuuksiin ja määritä omistaja ja omistettava. Yhdistettäessä omistettava yritys sulautuu omistajaan eli se poistetaan ja sen sidonnaisuudet siirtyvät omistajalle.

• Olet kirjautunut Broker Site Manageriin hallintakäyttäjänä.

• Sinulla on käyttöoikeus yritysten muokkaamiseen.

Tee näin

1. Napsauta päävalikossa Yritykset.

2. Etsi omistajayritys ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Konsolidoi omistettavat.

5. Jos yritys omistaa monta yritystä, valitse haluamasi yritykset napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Valitse.

7. Vahvista yhdistäminen napsauttamalla Yhdistä.