Tarjouksen luottamuksellisuuden hallinta

Tarjouksen luottamustaso määrittää, kenellä on pääsy tarjoukseen.

Huomaa: Jos yrityksesi asetuksissa on määritetty, että tarjoukset ovat aina tiimi- tai osastoluottamuksellisia, yksittäisen tarjouksen luottamuksellisuutta ei voi hallita tämän ohjeen kuvaamalla tavalla. Yrityksesi asetuksia voi muokata Mercuksen tekninen tuki.

Käytettävissä olevat luottamustasot

Luottamustaso määritellään tarjouksen perustiedoissa. Luottamustaso on jokin seuraavista:

• Julkinen Tarjoukseen on pääsy kenellä tahansa, jolla on tunnukset Broker Site Manageriin. Jos yrityksesi ympäristöön on annettu tunnuksia yrityksen ulkopuolisille käyttäjille, luottamustasoksi kannattaa valita jokin muu kuin julkinen.

• Henkilöluottamuksellinen Valituilla henkilöillä on pääsy tarjoukseen.

• Yritysluottamuksellinen Valitun yrityksen henkilöillä on pääsy tarjoukseen.

• Tiimiluottamuksellinen Valitun tiimin varsinaisilla jäsenillä ja vetäjillä on pääsy tarjoukseen.

• Osastoluottamuksellinen Valitun osaston sekä ylempien osastojen henkilöillä on pääsy tarjoukseen.

Tarjouksen laskijalla on aina pääsy tarjoukseen, riippumatta luottamuksellisuusasetuksista.

Yrityksesi asetuksissa määritellään uusien tarjousten oletusluottamustaso. Yleensä se on Yritysluottamuksellinen. Yrityksesi oletusluottamustasoa voi muokata Mercuksen tekninen tuki.

Pääsyn antaminen ja poistaminen

Henkilöt, yritykset, osastot ja tiimit, joilla on oikeus nähdä tarjous, näkyvät Henkilöt, yritykset, osastot ja tiimit, joilla on pääsy tarjoukseen, näkyvät tarjouksen sivulla Luotetut osapuolet -luettelossa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Voit lisätä luetteloon tietueita riippumatta siitä, mikä tarjouksen luottamustaso on. Voit siis esimerkiksi määrittää, että tarjous on osastoluottamuksellinen mutta antaa yksittäisille osastoon kuulumattomille ihmisille pääsyn tarjoukseen.

Huomaa: Jos vaihdat tarjouksen perustiedoissa olevan luottamustason, aiemmin lisätyt pääsyt poistuvat.

Pääsyn antaminen

1. Napsauta tarjouksen sivulla Luotetut osapuolet -luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

2. Jos tietue eli henkilö, yritys, osasto tai tiimi, jolle haluat antaa pääsyn, ei näy luettelossa, kirjoita osa tietueen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

3. Valitse yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä.

4. Napsauta Lisää.

Pääsyn poistaminen

1. Napsauta tarjouksen sivulla Luotetut osapuolet -luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

2. Valitse tietueet, joilta haluat poistaa pääsyn, napsauttamalla niitä.

3. Napsauta Poista.