Luottamustasojen hallinta

Jos sinulla on käyttöoikeus luottamustasojen hallintaan, voit määrittää, mitkä pääprojektit, projektit ja kohteet ovat luottamuksellisia ja keillä on pääsy niiden tietoihin.

Luottamustason lisääminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Luottamustasot -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

4. Täytä luottamustason Nimi ja tarvittaessa Kuvaus.

5. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Luottamustason muokkaaminen

Luottamustason nimeä ja kuvausta muokataan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Luottamustasot -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi luottamustaso ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

5. Tee haluamasi muutokset.

6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Henkilöiden, projektien ja kohteiden yhdistäminen luottamustasoon

Vain luottamustasoon yhdistetyt henkilöt voivat tarkastella samaan luottamustasoon yhdistettyjä:

• pääprojekteja ja niiden projekteja

• projekteja

• kohteita.

Jos pääprojektia ei ole yhdistetty luottamustasoon, siihen sovelletaan siihen yhdistetyn kohteen luottamustasoa.

Henkilö, pääprojekti, projekti tai kohde yhdistetään luottamustasoon seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Luottamustasot -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi luottamustaso ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

5. Kirjoita osa henkilön, pääprojektin, projektin tai kohteen nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

6. Jos hakutuloksia on monta, valitse oikea napsauttamalla sitä.

7. Napsauta Lisää.

Henkilöiden, projektien ja kohteiden poistaminen luottamustasosta

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Luottamustasot -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi luottamustaso ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta Sidonnaisuudet-luttelon alareunassa miinusmerkkiä Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

5. Valitse poistettavat henkilöt, projektit ja kohteet napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Poista.

Luottamustason poistaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Luottamustasot -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi luottamustaso ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta sivun alareunassa Poista.

5. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.