Kohteen luottamuksellisuuden hallinta

Kohteen luottamustason kautta voidaan rajoittaa sitä, kuka saa nähdä kohteen tiedot ja kuka sen salatut tiedot.

Kohteen luottamuksellisuus

Jos haluat rajoittaa kohteen näkyvyyttä, yhdistä kohde luottamustasoon. Vain samaan luottamustasoon yhdistetyt henkilöt pääsevät katsomaan kohteen tietoja.

Huomaa, että henkilöt eivät näe kohteen salattuja tietoja eivätkä voi muokata kohdetta elleivät he kuulu sen luotettuihin osapuoliin. Lue lisää alempaa.

Kohteen salattujen tietojen luottamuksellisuus

Kohdetyypin asetuksissa määritellään, millaisia tietoja kohteesta voidaan tallentaa ja mitkä tiedoista ovat salattuja.

Kohteen perustiedoissa valittava luottamustaso määrittää, keille salatut tiedot näkyvät:

• Julkinen Salatut tiedot näkyvät kaikille, jotka pääsevät kohteen tietoihin.

• Henkilöluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valituille henkilöille.

• Yritysluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun yrityksen henkilöille.

• Osastoluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun osaston henkilöille.

• Tiimiluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun tiimin henkilöille.

Luotettujen osapuolten lisääminen

Henkilöt, yritykset, osastot ja tiimit, jotka saavat nähdä kohteen salatut tiedot, näkyvät kohteen sivulla Luotetut osapuolet -luettelossa.

Voit lisätä luotettuihin osapuoliin tietueita riippumatta kohteen luottamustasosta. Voit siis esimerkiksi määrittää, että kohteen salatut tiedot ovat osastoluottamuksellisia mutta antaa niihin pääsyn myös yksittäisille osaston ulkopuolisille henkilöille.

Voit lisätä kohteelle luotettuja osapuolia, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

Luotettuja osapuolia lisätään seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Kohteet.

2. Etsi kohde ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Luotetut osapuolet -luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Jos haluamasi tietue eli esimerkiksi henkilö tai osasto ei näy luettelossa, kirjoita osa sen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Lisää.

Huomaa: Jos vaihdat kohteen luottamustasoa, aiemmin lisätyt luotetut osapuolet poistuvat.

Luotettujen osapuolten poistaminen

Voit poistaa kohteelta luotettuja osapuolia, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

Kohteelta poistetaan luotettuja osapuolia seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Kohteet.

2. Etsi kohde ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Luotetut osapuolet -luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

4. Valitse yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä.

5. Napsauta Poista.