Osoitteen lisääminen tehtävään

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää osoite.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Broker Site Manager ehdottaa osoitteeksi automaattisesti tehtävän asiakkaan oletusosoitetta. Jos haluat käyttää oletusosoitetta, jatka kohdasta 4. Jos haluat lisätä tehtävälle jonkin muun osoitteen, kirjoita osa osoitteesta hakukenttään ja paina Enter.

4. Valitse osoite napsauttamalla sitä.

5. Napsauta Lisää.