Tehtävään liittyminen ja tehtävästä poistuminen

Meneillään olevaan tehtävään liittyminen käynnistää suorituksen, jonka ajalta tehtävän toteutumiin kirjataan automaattisesti oletustyönimikettäsi. Suoritus päättyy, kun poistut tehtävästä tai aloitat toisen tehtävän. Voit liittyä tehtävään ja poistua siitä monta kertaa eli kirjata monta suoritusta.

Tehtävään liittyminen

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Liity tehtävään.

3. Muokkaa halutessasi suorituksen aloitusaikaa.

4. Napsauta Aloita.

Tehtävästä poistuminen

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Poistu tehtävästä.

3. Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat jättää sen käyntiin – tämä on ainut valittavissasi oleva vaihtoehto, jos tehtävään liittyneenä on vielä muita suorittajia etkä ole tehtävän vastuuhenkilö:

• Napsauta Poistu.

Jos tehtävä on valmis:

• Napsauta Valmis.

• Kirjoita toteutumakuvaukseen kuvaus tehtävän suorituksesta.

• Napsauta Tallenna.

Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat luoda sille jatkotehtävän:

• Napsauta Ei valmis.

• Kirjoita syy tehtävän keskeytymiselle.

• Valitse jatkotehtävälle aikaikkuna napsauttamalla haluamaasi vaihtoehtoa.

Huomaa: Jos sinulla on meneillään tehtävätyyppisiä tehtäviä, kun poistut tehtävästä tai merkitset tehtävän valmiiksi, Broker Site Manager avaa niistä listan. Liity haluamaasi tehtävään napsauttamalla sitä tai sulje lista napsauttamalla Sulje.

Huomaa: Jos poistut vastuuhenkilönä tapaamisesta, johon jää vielä muita osallistujia, Broker Site Manager ohjaa sinut valitsemaan tapaamiselle uuden vastuuhenkilön, jotta hän voi saattaa tapaamisen valmiiksi.

Suorituksen kirjaaminen käsin

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Liity tehtävään.

3. Napsauta Suorakuittaus.

4. Valitse suorituksen Aloitus ja Lopetus.

5. Kirjoita Toteutumakuvaus.

6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Ketkä ovat liittyneenä tehtävään?

Kun tehtävä on meneillään, voit tarkistaa sen Resurssit ja muut sidonnaisuudet ‑luettelosta, ovatko tehtävää suorittamassa olevat henkilöt muistaneet liittyä tehtävään.

Omaan yritykseesi kuuluvan henkilön rivillä on vihreä merkki, jos hän on liittynyt tehtävään ja punainen merkki, jos hän ei ole liittynyt tehtävään. Muihin yrityksiin kuuluvien henkilöiden riveillä ei näytetä merkkiä.

Tehtävään liittymistä osoittavat merkit näkyvät silloin, kun tehtävän tila on Meneillään.