Henkilön palkka-aineiston lataaminen

Voit ladata yrityksesi henkilöiden vahvistetut toteutumat palkka-aineistoksi laskentataulukkoon, josta ne voidaan viedä ulkopuoliseen palkanlaskentaohjelmaan. Palkka-aineisto muodostetaan viikon ajalta.

Edellytykset

• Mercuksen tekninen tuki on kytkenyt palkka-aineiston muodostamisen päälle yrityksesi asetuksissa.

• Sinulla on käyttöoikeus palkka-aineiston muodostamiseen. Kyseinen käyttöoikeus antaa pääsyn kaikkiin yrityksesi ympäristöön kirjattuihin toteutumiin.

• Sinulla on käyttöoikeus massakuittaukseen.

Palkka-aineiston lataaminen

Kun lataat palkka-aineiston, siihen sisällytetään valitsemasi viikon vahvistetut toteutumat, joita ei ole vielä raportoitu eli viety palkka-aineistoon.

1. Mene omiin tietoihisi napsauttamalla ylätunnisteessa profiilikuvaasi.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta Muodosta palkka-aineisto.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Napsauta haluamasi viikon rivillä olevaa nuolta.

5. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

6. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Lataa palkka-aineisto.

7. Vahvista palkka-aineiston lataaminen napsauttamalla Lataa. Ladattuun aineistoon sisältyvät toteutumat vaihtuvat samalla raportoiduiksi.

8. Tallenna tiedosto koneellesi.

Huomaa: Jos lataat palkka-aineiston hallintakäyttäjänä, ladattuun aineistoon sisältyvät toteutumat eivät vaihdu raportoiduiksi. Hallintakäyttäjät voivat siis testata palkka-aineiston lataamista muuttamatta toteutumien tietoja.