Nimikkeen muokkaaminen

Edellytykset

Voit muokata nimikettä, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet nimikkeen tietokannan ylläpitäjä, tai olet nimiketietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Nimikkeen muokkaaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene nimikkeen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Tee haluamasi muutokset. Alla on kuvattu nimikkeen oletustiedot. Jos yrityksesi ympäristöä on muokattu, käytössä saattaa olla eri tietoja.

• Koodi Pakollinen. Koodin on oltava uniikki, eli kahdella saman tietokannan nimikkeellä ei voi olla samaa koodia.

• Nimi Pakollinen.

• Käyttöyksikkö Yksikkö, jossa nimikettä käytetään.

• Myyntihinta Myyntihintaa voidaan käyttää laskettaessa tarjouksia, joissa tarjouksen myyntihinta ei muodostu laskennasta vaan otetaan hinnastosta.

• Tyyppi Määrittelee, onko kyse materiaali-, työ-, alihankinta- tai muusta nimikkeestä.

• Lisätiedot

• Satunnaisnimike Jos yrityksesi toimintamalliin kuuluu tallentaa satunnaisnimikkeitä nimiketietokantaan, voit määritellä nimikkeen satunnaisnimikkeeksi.

• Tuoteryhmä

7. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Vinkki: Yllä lueteltujen perustietojen lisäksi nimikkeen tietoihin voi täydentyä automaattisesti esimerkiksi kuvia tai tietokorttilinkkejä. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.

Nimikkeen käännösten muokkaaminen

Voit tallentaa nimikkeen tietoihin käännökset nimelle, käyttöyksikölle ja kommentille. Käännökset kannattaa lisätä niillä kielillä, joilla Broker Site Manageria yrityksessäsi käytetään.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene nimikkeen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

6. Napsauta käännettävän tiedon vieressä olevaa lippukuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

7. Syötä käännökset niillä kielillä, joilla Broker Site Manageria yrityksessäsi käytetään.

8. Napsauta Tallenna.