Tuoterakennetietokannan perustietojen muokkaaminen

Voit muokata tuoterakennetietokannan perustietoja, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet tuoterakennetietokannan ylläpitäjä, tai olet tuoterakennetietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Tuoterakennetietokannan perustietoja muokataan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Tuoterakenteet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avautuva sivu listaa tuoterakennetietokannat, joihin sinulla on pääsy. Avaa tuoterakennetietokannan tuoterakenteet napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

5. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Muokkaa perustietoja.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Tee haluamasi muutokset seuraaviin tietoihin:

• Valuutta Tietokannan oletusvaluutta.

• Nimiketietokannat Nimiketietokannat, joiden nimikkeitä tietokannan tuoterakenteissa käytetään. Nimiketietokannat tulee listata teknisillä nimillään, pilkulla erotettuina. Jos tietokannan tuoterakenteissa olisi nimikkeitä esimerkiksi tietokannoista nimikkeet_1 ja nimikkeet_2, kentässä tulisi lukea nimikkeet_1,nimikkeet_2.

• Oletuskieli

• Nimi

• Kuvaus

• Ylläpitäjä Ylläpitäjä voi muokata tietokantaa. Jos ylläpitäjä puuttuu, kaikki, joilla on pääsy tietokantaan, voivat muokata sitä.

Voit vaihtaa ylläpitäjän kirjoittamalla kenttään osan uuden ylläpitäjän nimestä ja napsauttamalla ilmestyvässä listassa oikeaa henkilöä.

Ylläpitäjän vaihtaminen poistaa automaattisesti vanhan ylläpitäjän käyttäjäkohtaisen pääsyn tietokantaan. Hän voi kuitenkin jatkaa tietokannan käyttöä, jos hänen tiimillään tai käyttöoikeusryhmällään on siihen pääsy.

7. Napsauta Tallenna.