Dokumentin omistaja ja laatija

Dokumentin omistajuus rajoittaa muiden käyttäjien mahdollisuuksia muokata dokumenttia. Jos dokumentilla on yksi tai useampi omistaja

Jos dokumentilla ei ole omistajaa, sen voi päivittää kuka tahansa, jolla on käyttöoikeus dokumentteihin ja pääsy dokumenttiin.

Dokumentille valitaan omistaja tai laatija seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Dokumentit.

2. Etsi dokumentti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Kirjoita osa henkilön nimestä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse henkilö hakutuloksista napsauttamalla sitä, ellei tätä ole jo valittu, tai valitse monta henkilöä napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Lisää.

7. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelossa henkilön nimen vieressä Määrittämättä.

8. Napsauta joko Omistaja tai Laatija.