Sidonnaiset työkalut

Sidonnaisiin edeltäviin ja seuraaviin työkaluihin tallennetaan työkaluja, jotka kytkeytyvät toisiinsa ja joita voidaan käyttää yhdessä. Esimerkiksi kylmäkärry voidaan tallentaa kuorma-auton sidonnaiseksi seuraavaksi työkaluksi.

Voit muokata työkalun sidonnaisia työkaluja, jos sinulla on käyttöoikeus työkaluihin.

Sidonnaisen edeltävän tai seuraavan työkalun lisääminen

Voit lisätä olemassa olevia työkaluja toisen työkalun sidonnaisiksi työkaluksi.

1. Napsauta päävalikossa Työkalut.

2. Etsi työkalu ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Sidonnaiset edeltävät työkalut tai Sidonnaiset seuraavat työkalu ‑luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Kirjoita osa sidonnaiseksi lisättävän työkalun nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse työkalu hakutuloksista napsauttamalla sitä, ellei sitä ole jo valittu, ja napsauta sitten Lisää.

Sidonnaisen edeltävän tai seuraavan työkalun poistaminen

Sidonnaisen edeltävän tai seuraavan työkalun poistaminen tarkoittaa sitä, että työkalujen välinen sidonnaisuus poistetaan. Se ei poista työkalua Broker Site Managerista.

1. Napsauta päävalikossa Työkalut.

2. Etsi työkalu ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Sidonnaiset edeltävät työkalut tai Sidonnaiset seuraavat työkalu ‑luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

4. Valitse poistettava työkalu napsauttamalla sitä, ellei sitä ole jo valittu, ja napsauta sitten Poista.