Tehtävän poistaminen

Jos olet luonut tehtävän vahingossa tai väärin, voit poistaa sen. Jo suoritettuja tehtäviä ei yleensä kannata poistaa, ja niiden poistaminen on voitu estää yrityksesi asetuksissa.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta sivun alareunassa Poista.

3. Vahvista poistaminen napsauttamalla Poista.

Aloitettujen tehtävien poiston estäminen

Yrityksesi asetuksissa voidaan estää jo aloitettujen tehtävien poistaminen. Kun asetus on päällä vain hallintakäyttäjät voivat poistaa jo aloitettuja tehtäviä.

Asetus estää myös sellaisten projektien poistamisen, joissa on aloitettuja tehtäviä.

Jos haluat kytkeä asetuksen päälle, ota yhteyttä Mercuksen tekniseen tukeen.