Projektin poistaminen

Jos olet luonut projektin vahingossa tai väärin, voit poistaa projektin. Koska projektin poistaminen poistaa myös sen aliprojektit ja tehtävät, projekteja, joissa on suoritettuja tehtäviä, ei yleensä poisteta vaan arkistoidaan.

Pääprojektin poistaminen

Voit poistaa pääprojektin, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus projektien poistamiseen.

• Sinulla on pääsy pääprojektin tietoihin.

• Pääprojektin projekteissa ei ole tehtäviä.

Pääprojekti poistetaan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Projektit.

2. Etsi pääprojekti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Poista. Jos Poista-painiketta ei ole, pääprojektin poistamisen edellytykset eivät täyty.

4. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

Projektin poistaminen

Voit poistaa projektin, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus projektien muokkaamiseen.

• Sinulla on pääsy projektin tietoihin.

• Projektissa ei ole aloitettuja tehtäviä – tätä edellytetään vain, jos yrityksesi asetuksissa on estetty aloitettujen tehtävien poistaminen.

Projekti poistetaan seuraavasti:

1. Mene projektin sivulle.

2. Napsauta sivun alareunassa Poista. Jos Poista-painiketta ei ole, projektin poistamisen edellytykset eivät täyty.

3. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

4. Jos projektilla on aliprojekteja tai tehtäviä, Broker Site Manager varmistaa vielä kerran, haluatko poistaa projektin. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.