Toimittajattomien nimikkeiden poistaminen

Voit poistaa nimiketietokannasta kerralla kaikki materiaalinimikkeet, joiden tietoihin ei ole kirjattu yhtään toimittajaa ja joita ei ole käytetty esimerkiksi tuoterakenteissa tai tehtävissä.

Voit poistaa toimittajattomat materiaalinimikkeet, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet nimikkeen tietokannan ylläpitäjä, tai olet nimiketietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Nimikkeet poistetaan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

5. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Poista toimittajattomat nimikkeet.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Napsauta Jatka.

7. Vahvista nimikkeiden poisto napsauttamalla Poista.