Päävalikon mukauttaminen

Voit valita Broker Site Managerin ylätunnisteessa olevaan päävalikkoon itsellesi olennaiset toiminnot ja järjestää ne haluamallasi tavalla.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Toiminnot, joihin sinulla on käyttöoikeus mutta joita et ole valinnut päävalikkoon, näkyvät päävalikon jatkeessa. Jatke avataan napsauttamalla päävalikon oikeassa reunassa kolmea pistettä .

Päävalikon mukauttaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Päävalikko-rivin oikeassa reunassa olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Vedä haluamasi sivut Valittavissa olevista sivuista Valittuihin sivuihin. Voit myös järjestää valitsemasi sivut vetämällä.

Päävalikon oletusasetusten palauttaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Päävalikko-rivin oikeassa reunassa olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Vedä kaikki Valitut sivut takaisin Valittavissa oleviin sivuihin.