Työkalujen varaaminen tehtäviin

Voit varata työkaluja tehtäviin tarkoitusta varten tehdyssä kaaviossa.

Perusteet

Työkalujen tehtävävarauskaavion avaaminen

Voit avata työkalujen tehtävävarauskaavion, jos sinulla on käyttöoikeus tehtäviin ja kalenteriin.

1. Mene omiin tietoihisi napsauttamalla ylätunnisteessa profiilikuvaasi.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan alareunaan avautuneessa valikossa Varaa työkaluja tehtäviin.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Työkalujen tehtävävarauskaavion osat

Alla olevaan kuvaan on merkitty työkalujen tehtävävarauskaavion olennaisimmat osat.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

1. Omat työkalut Työkalut, joita varaat tehtäviin.

2. Kaikki työkalut Kaikki yrityksesi ympäristöön kirjatut työkalut.

3. Omat tehtävät Tehtävät, joihin varaat työkaluja.

4. Omien työkalujen varaukset

5. Omien tehtävien aikataulut

Kalenterin loitontaminen, lähentäminen ja siirtäminen

• Loitonna tai lähennä kalenteria napsauttamalla varauskaavion oikeassa yläkulmassa olevaa luetteloa ja napsauttamalla sitten haluamaasi tarkkuutta. Voit valita tarkkuudeksi viikon tai päivän.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

• Siirry kalenterissa eteen tai taakse vierittämällä sivua oikealle tai vasemmalle. Jos tulet vieritettävän alueen loppuun, napsauta kalenterin kolmannen otsikkorivin oikeaa tai vasenta reunaa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Omat työkalut

Jotta voit varata työkalua tehtäviin, sinun on valittava työkalu omiin työkaluihisi.

Työkalun valitseminen omiin työkaluihin

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Vedä työkalu kaikkien työkalujen listasta omien työkalujen listaan.

Työkalun poistaminen omista työkaluista

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Tartu työkaluun sen kuvakkeesta ja vedä kaikkien työkalujen listaan.

Omien työkalujen järjestäminen

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Vedä oma työkalu kahvasta Kaksi vaakaviivaa päällekkäin haluamaasi kohtaan listassa.

Työkalujen suodattaminen

Suodattamalla saat omista työkaluistasi tai kaikista työkaluista näkyville vain haluamasi työkalut. Voit suodattaa työkaluja nimen tai työkalutyypin perusteella.

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Kaksoisnapsauta joko omissa työkaluissasi tai kaikissa työkaluissa työkalua.

3. Valitsemasi työkalun nimi ilmestyy suodatusehdoksi listan alareunaan.

• Jos haluat muokata suodatusehtoa, kirjoita uusi ehto ja paina Enter. Voit käyttää jokerimerkkinä tähteä (*). Se vastaa mitä tahansa merkkiä tai merkkejä.

• Jos haluat poistaa suodatuksen, tyhjennä suodatusehto ja paina Enter.

Esimerkkejä suodatusehdoista

Ehto Löytää esimerkiksi
volvo* Työkalut, joiden nimi alkaa Volvo tai volvo
ford*488 Työkalut, joiden nimi alkaa Ford tai ford ja päättyy 488.
auto Työkalut, joiden työkalutyyppi on Auto

Omat tehtävät

Jotta voit varata tehtävään työkaluja, sinun on valittava tehtävä omiin tehtäviisi.

Tehtävän valitseminen omiin tehtäviin

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Napsauta sivun alaosassa plusmerkkiä Plusmerkki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Broker Site Manager listaa aloittamattomat tehtävät, joilla on suunniteltu aika tai aikaikkuna. Kirjoita osa tehtävän nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

4. Valitse yksi tai useampi tehtävä hakutuloksista napsauttamalla niitä, ja napsauta sitten Lisää.

Tehtävän poistaminen omista tehtävistä

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Napsauta sivun alaosassa miinusmerkkiä Plusmerkki.

3. Jos tehtäviä on paljon, hae tehtävää kirjoittamalla osa sen nimestä tai koodista hakukenttään ja painamalla Enter.

4. Valitse yksi tai useampi tehtävä napsauttamalla niitä, ja napsauta sitten Poista.

Tehtävän värin valitseminen

Oletuksena omiin tehtäviisi lisätyn tehtävän väri tulee tehtävän prioriteetista. Voit kuitenkin valita tehtävälle toisen värin, jotta erotat tehtävät paremmin toisistaan.

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Napsauta tehtävän rivin vasemmassa reunassa olevaa väriä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Napsauta haluamaasi väriä.

Omien tehtävien suodattaminen

Suodattamalla saat omista tehtävistäsi näkyviin vain haluamasi tehtävät. Voit suodattaa tehtäviä nimen tai koodin perusteella.

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Kirjoita osa tehtävän nimestä tai koodista omien tehtävien alapuolella olevaan hakukenttään ja paina Enter. Voit käyttää nimessä tai koodissa jokerimerkkinä tähteä (*). Se vastaa mitä tahansa merkkiä tai merkkejä.

Tehtävävaraukset

Työkalun varaaminen tehtävään

Voit varata omia työkalujasi omiin tehtäviisi. Varaukset tehdään päivän tai viikon tarkkuudella.

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Vedä tehtävä kalenteriin haluamasi oman työkalun riville.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Siirrä varaus haluamaasi kohtaan kalenterissa vetämällä varauksen janaa keskeltä. Kun päästät varauksesta irti, sen alkuaika kiinnittyy kalenterin tarkkuudesta riippuen lähimpään vasemmalla olevaan päivän tai viikon alkuun.

4. Jos haluat muuttaa varauksen kestoa, tee jompikumpi seuraavista:

• Siirrä varauksen alkuaikaa vetämällä janan vasemmasta reunasta.

• Siirrä varauksen loppuaikaa vetämällä janan oikeasta reunasta.

Huomaa: Tehtävän aloitus- ja lopetusaika rajoittavat sen varausten aikataulua. Tehtävävaraus ei voi alkaa ennen tehtävän alkua eikä päättyä tehtävän lopetuksen jälkeen.

Huomaa: Voit aikatauluttaa tehtävävarauksia päällekkäin, eli työkalu voi olla samaan aikaan varattuna moneen tehtävään.

Varauksen siirtäminen työkalulta toiselle

Voit siirtää varauksen omalta työkalulta toiselle vetämällä.

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

2. Vedä varaus haluamasi työkalun riville.

Varauksen jakaminen kahtia

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

Varauksen monistaminen

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.

Varauksen poistaminen

1. Avaa työkalujen tehtävävarauskaavio.