Automaattiset tehtäväraportit

Tehtävätyyppisten tehtävien tilan vaihtumisesta voidaan lähettää automaattisia raportteja joko integraatiorajapinnan kautta tai sähköpostitse tehtävään liittyville henkilöille.

Edellytykset

Tehtävän tilan muutoksesta lähtee raportti, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Mercuksen tekninen tuki on kytkenyt automaattiset raportit päälle yrityksesi asetuksissa.

• Yrityksesi asetuksissa on määritelty, että kyseisestä tilasta raportoidaan.

• Tehtävän projektilla tai tehtävän projektia ylemmillä projekteilla ei ole prosessia – tai tehtävän projektin tai ylemmän projektitason prosessivaiheessa on määritelty, että tehtävistä raportoidaan.

• Tehtävä ei ole alitehtävä.

Sähköpostitse raportoitavien tilojen määrittely

Jos sinulla on käyttöoikeus automaattisten tehtäväraporttien hallintaan, voit määrittää, mikä tehtävän tilan ja prioriteetin on oltava, jotta siitä lähetetään tehtävään liittyville henkilöille sähköpostiraportti.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Automaattiset tehtäväraportit ‑rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Status ‑luettelossa sen tilan rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle, jonka raportointiasetuksia haluat muokata.

4. Emails-luettelossa näkyvät tehtävän prioriteetit. Prioriteetit, joissa sähköpostiraportointi on käytössä, ovat vaaleanvihreitä ja muut prioriteetit harmaita. Kytke prioriteetin raportointi päälle tai pois napsauttamalla sitä.

Kenelle sähköpostiraportit lähetetään?

Jos yrityksessäsi käytetään tehtävästä raportointiin sähköpostiraportteja, ne lähetetään seuraaville henkilöille, jos heidän perustietoihinsa on tallennettu työsähköpostiosoite:

• tehtävän henkilö

• tehtävän vastuuhenkilö

• tehtävän asiakasyrityksen perustiedoissa määritelty vastuuhenkilö.