Nimikkeen lisääminen

Voit lisätä nimiketietokantaan nimikkeitä, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet kyseisen nimiketietokannan ylläpitäjä, tai olet nimiketietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Nimike lisätään seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Täytä nimikkeen perustiedot. Alla on kuvattu oletuksena käytössä olevat tiedot. Jos yrityksesi asetuksia on mukautettu, käytössä saattaa olla muitakin tietoja.

• Tyyppi Määrittelee, onko kyse materiaali-, työ-, alihankinta- tai muusta nimikkeestä.

• Koodi Pakollinen. Koodin on oltava uniikki, eli kahdella saman tietokannan nimikkeellä ei voi olla samaa koodia.

• Nimi Pakollinen.

• Käyttöyksikkö Yksikkö, jossa nimikettä käytetään.

• Lisätiedot

• Satunnaisnimike Jos yrityksesi toimintamalliin kuuluu tallentaa satunnaisnimikkeitä nimiketietokantaan, voit määritellä nimikkeen satunnaisnimikkeeksi.

6. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Vinkki: Yllä lueteltujen perustietojen lisäksi nimikkeen tietoihin voi täydentyä automaattisesti esimerkiksi kuvia tai tietokorttilinkkejä. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.