Dokumentin tallentaminen Broker Site Manageriin

Tämä ohje kuvaa, miten dokumentti tallennetaan Broker Site Manageriin lisäämällä se dokumentteihin. Jos dokumentti liittyy johonkin tietueeseen, kuten tehtävään, tai henkilöön, dokumentti kannattaa alla ohjeistetun tavan sijasta lisätä liittämällä se tietueeseen.

Voit tallentaa Broker Site Manageriin dokumentteja, jos sinulla on käyttöoikeus dokumenttien lisäämiseen.

1. Napsauta päävalikossa Dokumentit.

2. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Napsauta Tiedoston vieressä Valitse tiedosto tai Selaa (painikkeen teksti riippuu selaimestasi) ja valitse tiedosto koneeltasi.

4. Täytä dokumentin perustiedot.

• Luottamustaso Määrittää, kenellä on pääsy dokumenttiin. Jokin seuraavista:

• Julkinen Dokumenttiin on pääsy kenellä tahansa, jolla on tunnukset Broker Site Manageriin. Jos yrityksesi ympäristöön on annettu tunnuksia yrityksen ulkopuolisille käyttäjille, esimerkiksi alihankkijoille, julkista luottamustasoa kannattaa käyttää harkiten.

• Henkilöluottamuksellinen Valituilla henkilöillä on pääsy dokumenttiin.

• Yritysluottamuksellinen Valittujen yritysten käyttäjillä on pääsy dokumenttiin.

• Osastoluottamuksellinen Valittujen osastojen käyttäjillä on pääsy dokumenttiin.

• Tiimiluottamuksellinen Valittujen tiimien varsinaisilla jäsenillä ja vetäjillä on pääsy dokumenttiin.

• Nimi Dokumentin nimi, joka näkyy muun muassa dokumenttilistoissa.

• Kieli Dokumentin kieli.

• Kommentit Vapaamuotoiset kommentit. Kommentteja voi halutessaan kirjoittaa myös dokumentin päiväkirjaan.

5. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

6. Jos valitsit dokumentin luottamustasoksi henkilö-, yritys-, osasto- tai tiimiluottamuksellisuuden, valitse yksi tai useampi tietue eli henkilö, yritys, osasto tai tiimi, joka saa nähdä dokumentin:

• Jos haluamasi tietue ei näy luettelossa, kirjoita osa sen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

• Valitse yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä.

• Napsauta Lisää.

Jos haluat, ettei dokumenttia voi muokata kuka tahansa, jolla on pääsy siihen, voit seuraavaksi tehdä itsestäsi dokumentin omistajan.