Kohteen lisääminen

Voit lisätä Broker Site Manageriin kohteita, jos sinulla on käyttöoikeus kohteisiin.

1. Napsauta päävalikossa Kohteet.

2. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

3. Täytä kohteen perustiedot. Alla on kuvattu oletuksena käytössä olevat perustiedot. Jos yrityksesi asetuksia on mukautettu, käytössä saattaa olla eri tietoja.

• Kohdetyyppi Käytettävissä olevat kohdetyypit määritellään yrityksesi asetuksissa. Kohdetyyppi vaikuttaa muun muassa siihen, mitä tietoja kohteesta voidaan tallentaa perustietojen lisäksi.

• Koodi Kohteiden kooditus riippuu yrityksesi käytännöistä.

• Nimi Kohteen nimi. Nimeäminen riippuu yrityksesi käytännöistä — esimerkiksi kiinteistölle kuvaava nimi voi olla Oksasenkatu 8 tai Tays Keskussairaala.

• Luottamustaso Määrittää, keille omistajien lisäksi kohteen salatut tiedot näkyvät. Salatut tiedot määritellään kohdetyypin asetuksissa. Jokin seuraavista:

• Julkinen Salatut tiedot näkyvät kaikille, jotka pääsevät kohteen tietoihin.

• Henkilöluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valituille henkilöille.

• Yritysluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun yrityksen henkilöille.

• Osastoluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun osaston henkilöille.

• Tiimiluottamuksellinen Salatut tiedot näkyvät valitun tiimin henkilöille.

Oletuksena luotetuksi osapuoleksi, jolle salatut tiedot näkyvät, tulee sinä itse, oma yrityksesi, osastosi tai tiimisi, valitsemastasi luottamustasosta riippuen. Voit muokata luotettuja osapuolia kohteen tiedot tallennettuasi.

• Huomiot Kohteeseen lisätyt huomiot.

4. Perustietojen lisäksi kohteilla on kohdetyyppikohtaiset tiedot. Täytä myös ne.

5. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

6. Jos Broker Site Manager avaa hakunäkymän, se ei kyennyt päättelemään valitsemastasi luottamustasosta luotettua osapuolta. Lisää tällöin luotetut osapuolet seuraavasti:

• Kirjoita osa tietueen eli esimerkiksi osaston tai tiimin nimestä hakukenttään ja paina Enter.

• Valitse yksi tai useampi tietue hakutuloksista napsauttamalla niitä, ja napsauta sitten Lisää.

Jos haluat seuraavaksi lisätä kohteelle kuvan tai määrittää sen sijainnin, voit tehdä sen kohteen perustietoja muokkaamalla. Kohteelle on hyvä lisätä saman tien myös sidonnaisuudet, kuten omistaja.