Nimikkeiden nimien päivittäminen toimittajien tiedoista

Voit päivittää kokonaisen nimiketietokannan tai yksittäisen kansion tai alikansion nimikkeiden nimet toimittajien tietoihin tallennetuista toimittajan nimikkeestä käyttämistä nimistä. Päivittämisen perusidea on seuraava:

• Asetat toimittajat tärkeysjärjestykseen

• Broker Estimate käy toimittajat läpi määrittämässäsi järjestyksessä ja päivittää nimen sen toimittajan tiedoista, joista se ensimmäisenä löytyy

• Jos yhdenkään toimittajan tiedoissa ei ole nimeä nimikkeelle, nimikkeen nimi pysyy ennallaan

Nimikkeiden nimet päivitetään seuraavasti:

1. Valitse nimiketietokanta tai kansio, jonka nimikkeiden nimet haluat päivittää, napsauttamalla sitä.

2. Napsauta ikkunan yläreunassa rataskuvaketta ja napsauta sitten Aseta nimikkeille nimet toimittajien tärkeysjärjestyksen mukaan toimittajien tuotenimistä.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Anna kullekin toimittajalle sen järjestystä kuvaava numero kaksoisnapsauttamalla toimittajan rivillä Järjestysnumero-sarakkeessa olevaa solua ja napsauttamalla sitten haluamaasi numeroa.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

4. Päivitä nimet napsauttamalla Tallenna.