Aineiston päivittäminen

Kun olet tehnyt Broker Site Managerissa muutoksia, joita tarvitset Broker Estimatessa, esimerkiksi lisännyt uuden asiakkaan, Broker Estimaten käyttämä aineisto on päivitettävä ennen kuin muutokset näkyvät siellä.

Sama pätee myös toiseen suuntaan: Broker Estimatessa esimerkiksi tarjouksen tietoihin tehdyt muutokset näkyvät Broker Site Managerissa vasta, kun aineisto on päivitetty Broker Site Manageriin eli äitikantaan.

Aineiston päivittäminen äitikannasta

Aineisto päivittyy automaattisesti Broker Site Managerista Broker Estimateen, kun käynnistät Broker Estimaten ja hyväksyt päivitysaineiston.

Kun Broker Estimate on käynnissä, aineisto päivitetään seuraavasti:

1. Napsauta pääikkunan työkalurivillä Asetukset Kuvankaappaus Broker Estimatesta.

2. Napsauta vasemmalla olevassa ruudussa Tietoliikenneyhteys.

3. Napsauta Päivitä äitikannasta.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

4. Napsauta Äitikantapäivitys-ikkunassa Aloita heti. Jos ikkuna ei tule automaattisesti näkyviin, käytössäsi ovat jo uusimmat aineistot.

Aineistopäivityksen lähettäminen äitikantaan

Aineisto päivittyy automaattisesti Broker Estimatesta Broker Site Manageriin, kun suljet Broker Estimaten.

Sulkematta Broker Estimatea aineisto päivitetään seuraavasti:

1. Napsauta pääikkunan työkalurivillä Asetukset Kuvankaappaus Broker Estimatesta.

2. Napsauta vasemmalla olevassa ruudussa Tietoliikenneyhteys.

3. Napsauta Lähetä päivitys äitikantaan.