Odottavan tarjouksen ottaminen laskentaan

Kun Broker Site Managerissa luotu tarjous on päätetty ottaa laskentaan tai kun tarjous on siirretty laskijalta toiselle, laskija ottaa tarjouksen laskentaan seuraavasti:

1. Käynnistä Broker Estimate ja napsauta Äitikantapäivitys-ikkunassa Aloita heti tai, jos Broker Estimate on jo käynnissä, päivitä aineistot äitikannasta.

2. Jos sinulla on odottavia tarjouksia, Broker Estimate listaa ne automaattisesti. Valitse tarjous napsauttamalla sitä.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Napsauta Aloita laskenta. Tämä asettaa tarjouksen tilaan Laskennassa ja päivittää tilan automaattisesti Broker Site Manageriin.

Huomaa: Tarjoukseen, jonka tila on Laskennassa, ei pidä tehdä muutoksia Broker Site Managerissa. Yritysten on hyvä varmistaa, että kaikki tiimin jäsenet tietävät rajoituksesta. Jos olet tilanteessa, jossa tällaista tarjousta pitäisi muuttaa, ota yhteyttä Mercuksen tekniseen tukeen.