Broker Estimaten käynnistäminen

Voit käynnistää Broker Estimaten, jos sinut on lisätty käyttäjäksi Broker Site Manageriin ja sinulle on annettu käyttöoikeus Broker Estimateen.

Broker Estimaten käynnistämiseen tarvitset saman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut Broker Site Manageriin.

1. Käynnistä Broker Estimate.

2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ylempään kenttään.

3. Kirjoita salasanasi alempaan kenttään.

4. Paina Enter.

5. Broker Estimate hakee käynnistyksen yhteydessä uusimmat aineistot Broker Site Managerista. Jos Äitikantapäivitys-ikkuna aukeaa, ota uudet aineistot käyttöön napsauttamalla Aloita heti.