Tarjouksen tulostaminen

1. Valitse tarjous napsauttamalla sitä, tai jos haluat tulostaa esimerkiksi vain tietyn position, valitse kyseinen rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta pääikkunan työkalurivillä Tulosta Tulosta.

3. Broker Estimate ajaa laskentatestin ja näyttää sen tulokset, jos tarjouksen riveissä on huomautettavaa. Voit korjata puutteet tai jatkaa tulostamista napsauttamalla Jatka.

4. Valitse avautuneesta listasta haluamasi raportti kaksoisnapsauttamalla sitä. Jos tarvitsemaasi raporttia ei ole listassa, ota yhteyttä Mercuksen tekniseen tukeen.

5. Napsauta avautuneessa ikkunassa Print Report Print Report.

6. Muokkaa tulostusasetukset haluamiksesi ja napsauta sitten Tulosta.

Vinkki: Yritykset voivat tilata omiin tarpeisiinsa räätälöityjä raportteja. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.