Positiohintalaskenta

Tarjouksen ylimmän tason positioiden myyntihinta tulee oletuksena automaattisesti laskennasta. Voit kuitenkin syöttää myyntihinnan myös käsin.

Huomaa: Position myyntihintaan tekemäsi muutokset eivät jyvity tarjouksen sisältöön. Position myyntihintaa on siis syytä muokata käsin vain, kun tehdään kokonaishintatarjous tai kun tarjouserittely tehdään ylimmän tason positioista.

1. Valitse tarjous, jonka positiot haluat hinnoitella, napsauttamalla tarjousta.

2. Napsauta tarjousikkunan työkalurivillä Positiohintalaskenta Positiohintalaskenta.

3. Jos haluat järjestää positiot jonkin sarakkeen tiedon mukaan, napsauta sarakkeen otsikkoa.

4. Anna positiolle uusi myyntihinta kirjoittamalla se rivin Myyntihinta-sarakkeeseen. Broker Estimate lisää positioiden riville ja summariville jonkin seuraavista taustaväreistä:

• Keltainen Käsin syötetty myyntihinta on yhtä suuri kuin laskennasta tuleva.

• Punainen Käsin syötetty myyntihinta on pienempi kuin laskennasta tuleva.

• Sininen Käsin syötetty myyntihinta on suurempi kuin laskennasta tuleva.