Tarjouksen rivien järjestäminen

Rivien järjestäminen käsin

Voit järjestää tarjouksen rivejä (positioita, tuoterakenteita ja nimikkeitä) sen tason sisällä, johon ne on lisätty. Voit siis järjestää esimerkiksi tuoterakenteen nimikkeet tai position rivit.

1. Tee jompikumpi seuraavista:

• Jos haluat siirtää yhden rivin, valitse rivi napsauttamalla sitä.

• Jos haluat siirtää monta peräkkäistä riviä, valitse rivit pitämällä Ctrl-näppäintä pohjassa ja napsauttamalla kutakin riviä.

2. Napsauta tarjousikkunan työkalurivillä Siirrä ylös Siirrä ylös tai Siirrä alas Siirrä alas.

Rivien järjestäminen automaattisesti

Voit järjestää tarjouksen, position tai tuoterakenteen sisällä olevat rivit automaattisesti seuraavien tietojen perusteella:

• Koodi Koska positioilla ei ole koodia, niiden järjestämiseen käytetään positionumeroa.

• Positionumero

• Nimi

• Määrä

• Omakustannushinta

• Myyntihinta

• Lisäämisjärjestys Eli alkuperäinen järjestys, jossa rivit on tarjoukseen lisätty.

Rivit järjestetään seuraavasti:

1. Napsauta tarjousta, positiota tai tuoterakennetta, jonka rivit haluat järjestää.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Järjestä rivit.

3. Valitse tieto, jonka perusteella rivit järjestetään, napsauttamalla sitä.

4. Napsauta OK.