Tarjouksen rivien merkitseminen

Rivien merkitseminen

Merkitsemällä tarjouksen rivejä voit:

• lisätä merkinnän yksittäiselle huomiota kaipaavalle riville

• saada näkyviin kaikki tietyn nimikkeen tai tuoterakenteen esiintymät

• saada näkyviin kaikki rivit, jotka täyttävät tietyn ehdon, esimerkiksi kaikki nimikkeet, joiden toimittajahinta on vanhentunut.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

Broker Estimate näyttää merkityn rivin vieressä nuolen ja sitä ylemmällä tasolla olevien rivien vieressä ympyrän. Valitset itse, millä värillä rivi merkitään ja mitä merkinnän vihjetekstiksi tulee.

Yksittäisen rivin merkitseminen

1. Valitse rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Merkitse rivi.

3. Napsauta väriä, jolla rivi merkitään, ja napsauta sitten OK.

4. Kirjoita merkinnälle teksti. Se näkyy vihjetekstinä, kun osoitat rivin merkintää hiirellä.

5. Napsauta OK.

Rivien merkitseminen koodin perusteella

Voit merkitä tarjoukseen kaikki nimikkeet tai tuoterakenteet, joilla on sama koodi.

1. Valitse rivi napsauttamalla sitä, tai valitse monta riviä pitämällä Ctrl-näppäintä pohjassa samalla, kun napsautat rivejä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Merkitse rivi koodin perusteella.

3. Napsauta väriä, jolla rivit merkitään, ja napsauta sitten OK.

4. Kirjoita merkinnälle teksti. Se näkyy vihjetekstinä, kun osoitat rivin merkintää hiirellä.

5. Napsauta OK.

Rivien merkitseminen ehdon perusteella

Katso Rivien merkitseminen laskentatestin ehtojen perustella.

Merkintöjen poistaminen

Merkinnän poistaminen yksittäiseltä riviltä

Voit poistaa merkinnän yksittäiseltä riviltä riippumatta siitä, onko rivi merkitty suoraan vai koodin perusteella.

1. Valitse rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Poista rivin merkintä.

Merkinnän poistaminen koodin perusteella

Voit poistaa merkinnän valitsemastasi rivistä ja kaikista muista riveistä, joilla on sama koodi.

1. Valitse rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Poista merkintä koodin perusteella.

Merkinnän poistaminen ehdon perusteella

Katso Laskentatestin ehdon perusteella tehtyjen merkintöjen poistaminen.

Kaikkien merkintöjen poistaminen

1. Valitse mikä tahansa tarjouksen rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Poista tarjouksen kaikki rivimerkinnät.