Tarjouksen nimikkeiden hinnoittelu OVH-hinnan ja alennusprosentin perusteella

Lisätöitä laskettaessa saatetaan sopia, että tarjouksen nimikkeet hinnoitellaan tietyn toimittajan OVH-hinnan ja sovitun alennusprosentin perusteella. Tämä ohje kuvaa, miten sellainen hinnoittelu toteutetaan.

1. Käytä tarjouksen nimikkeissä OVH-hintoja toimittajien tärkeysjärjestyksessä

Saat OVH-hinnat käyttöön, kun optimoit tarjouksen käyttämään OVH-hintoja toimittajien tärkeysjärjestyksessä. Broker Estimate käy tarjouksen jokaisen nimikkeen toimittajat läpi asettamassasi järjestyksessä ja valitsee kullekin nimikkeelle ensimmäisen toimittajan, jolla on OVH-hinta.

1. Valitse tarjous napsauttamalla sitä.

2. Napsauta tarjousikkunan työkalurivin Laskenta-valikon vieressä olevaa nuolta ja napsauta sitten Päivitä nimikkeiden toimittajahinnat ja käytä OVH-hintoja toimittajien tärkeysjärjestyksessä.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Valitse kullekin toimittajalle järjestysnumero kaksoisnapsauttamalla toimittajan rivillä Järjestysnumero-solua ja napsauttamalla sitten haluamaasi järjestysnumeroa.

4. Napsauta Tallenna.

2. Ryhmittele tarjouksen rivit toimittajittain ja ostoalennusryhmittäin

Saat toimittajat ja ostoalennusryhmät näkyviin tarjouspuuhun, kun ryhmittelet tarjouksen toimittajittain ja ostoalennusryhmittäin.

1. Avaa tarjouksen tiedot kaksoisnapsauttamalla tarjousta.

2. Ryhmittele tarjouksen rivit napsauttamalla ikkunan oikeassa yläkulmassa olevassa valikossa Toimittajittain ostoalennusryhmittäin.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Napsauta Tallenna.

3. Aseta alennusprosentit

Huomaa: Voit asettaa alennusprosentin sekä toimittajan että alennusryhmän tiedoissa. Jos asetat sen molemmissa, Broker Estimate käyttää viimeksi asetettua.

Aseta toimittajakohtainen alennusprosentti

Toimittajakohtainen alennusprosentti vaikuttaa kaikkiin toimittajan hintoihin tarjouksessa, riippumatta siitä, onko hinta OVH-hinta vai nettohinta.

1. Kaksoisnapsauta tarjouksen toimittajaa.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

2. Kirjoita alennusprosentti Ale-%-kenttään.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Napsauta OK.

Aseta ostoalennusryhmäkohtainen alennusprosentti

Ostoalennusryhmäkohtainen alennusprosentti vaikuttaa kaikkiin ostoalennusryhmän hintoihin tarjouksessa, riippumatta siitä, onko hinta OVH-hinta vai nettohinta.

1. Kaksoisnapsauta tarjouksen ostoalennusryhmää.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

2. Kirjoita alennusprosentti Ale-%-kenttään.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Napsauta OK.

Alennusprosentti nimikkeen tiedoissa

Syöttämäsi alennusprosentti näkyy nimikkeen tiedoissa nimikerekisteristä tulevan alennusprosentin perässä.