Broker Estimaten asentaminen

Broker Estimate asennetaan Mercuksen palvelimelta ladattavalla asennusohjelmalla. Asennusohjelman suorittaminen edellyttää järjestelmänvalvojan tunnuksia.

1. Lataa asennusohjelma osoitteesta https://hydrafin.mercus.net/data/update/setup-estimate.exe.

2. Käynnistä asennusohjelma ja seuraa sen ohjeita.

Huomaa: Asennusohjelma pyytää syöttämään keskitetyn tietokannan osoitteen ja yritystunnuksen. Jos et tiedä niitä, voit kysyä ne Mercuksen teknisestä tuesta. Jos jätät ne asennettaessa tyhjiksi, Broker Estimateen kirjautuminen ei onnistu.