Tarjouksen optimointien ryhmittely

Voit muodostaa Broker Estimaten optimointivaihtoehdoista ryhmiä jolloin Estimate suorittaa useamman peräkkäisen optimoinnin haluamassasi järjestyksessä.

Optimointivaihtoehtojen ryhmittelyn toimintoa kutsutaan Estimatessa Optimointikokoonpanoksi.

1. Avaa Broker Estimaten asetukset napsauttamalla Estimaten asetukset painiketta.

2. Napsauta asetuksissa Optimointikokoonpano-toimintoa.

3. Napsauta Uusi painiketta. Tällöin aukeaa valintaikkuna:

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

1. Napsauta vasemmanpuolisen valikon optimointi aktiiviseksi ja ota se käyttöön painamalla nuoli oikealle painiketta. Toista toiminto muille tarvittaville optimoinneille.

2. Vaihda tarvittaessa optimointien keskinäistä järjestystä käyttämällä nuolipainikkeita.

• Napsauta Tallenna.

Omat optimointiyhdistelmäsi tulevat näkyviin optimointitoimintojen vaihtoehtojen alaosaan välittömästi tallentamisen jälkeen.

• Paikallinen ylläpitäjä pystyy tallentamaan kaikille yhteisiä optimointikokoonpanoja poistamalla hänellä toiminnon alareunassa näkyvän ‘local’ valinnan ennen kokoonpanon luontia.