Loppusivun rivien lukitseminen

Voit lukita yhden tai useamman rivin loppusivutaulun yläreunasta niin, että kun sivua vieritetään alaspäin, rivit pysyvät näkyvissä. Lukitsemisen vaikutukset näkyvät, kun loppusivua käytetään, mutta lukitsemisella ei ole vaikutusta muokkaustilassa.

1. Kaksoisnapsauta tarjousta.

2. Napsauta Loppusivu.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Jos laskentatestin tulokset avautuvat, jatka loppusivuun napsauttamalla Jatka.

4. Jos tarjouksella ei vielä ole loppusivua, valitse loppusivu kaksoisnapsauttamalla sitä. Jos tarjouksella on jo loppusivu, tämä vaihe jää väliin.

5. Napsauta Muokkaa.

6. Napsauta loppusivun alareunassa taulua, jota haluat muokata.

7. Napsauta sen rivin numeroa, johon saakka haluat rivit lukita. Jos haluat esimerkiksi lukita kolme ylintä riviä, napsauta kolmannen rivin numeroa.

8. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Lukitse rivi.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

9. Tallenna muutokset napsauttamalla OK.