Tarjouksen vieminen XML-tiedostoon

Voit viedä tarjouksen XML-tiedostoon, josta se voidaan tuoda toiseen Broker-ympäristöön. Tämä mahdollistaa tarvittaessa tarjousaineistojen siirtämisen eri organisaatioiden välillä esimerkiksi silloin, kun tarjouslaskenta hankitaan palveluna.

1. Valitse tarjous napsauttamalla sitä.

2. Napsauta tarjousikkunan työkalurivillä Vie aineistot Kuvankaappaus Broker Estimatesta ja napsauta sitten Vie tarjousrakenne massoineen.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Broker Estimate muodostaa tarjousrakenteesta pakatun XML-tiedoston. Valitse sille tallennuspaikka ja napsauta sitten Tallenna.