Tarjousraportin vieminen tiedostoon

Voit muodostaa tarjouksesta tai sen rivistä raportin esimerkiksi Excel- tai CSV-tiedostoon.

1. Valitse tarjous napsauttamalla sitä, tai jos haluat muodostaa raportin esimerkiksi vain tietystä positiosta, valitse kyseinen rivi napsauttamalla sitä.

2. Napsauta pääikkunan työkalurivillä Tulosta Tulosta.

3. Broker Estimate ajaa laskentatestin ja näyttää sen tulokset, jos tarjouksen riveissä on huomautettavaa. Voit korjata puutteet tai jatkaa raportin muodostamista napsauttamalla Jatka.

4. Valitse avautuneesta listasta haluamasi raportti kaksoisnapsauttamalla sitä. Jos tarvitsemaasi raporttia ei ole listassa, ota yhteyttä Mercuksen tekniseen tukeen.

5. Napsauta avautuneessa ikkunassa Export Report Export Report.

6. Napsauta Format-luettelossa tiedostomuotoa, johon haluat raportin viedä. Jos haluat raportista Excel-taulukon, napsauta Microsoft Excel 97-2000 (XLS).

7. Varmista, että Destination-luettelosta on valittu Disk file.

8. Napsauta OK.

9. Jos vientiasetukset avautuvat, hyväksy oletukset napsauttamalla OK.

10. Valitse tiedostolle tallennuspaikka koneeltasi ja napsauta sitten Tallenna.

Vinkki: Yritykset voivat tilata omiin tarpeisiinsa räätälöityjä raportteja. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.