Litterabudjetin vieminen Broker Site Manageriin ja siirtotiedostoon

Voit viedä tarjouksen litterabudjetin Broker Site Manageriin sekä siirtotiedostoon, jonka avulla se voidaan viedä esimerkiksi ulkopuoliseen toiminnanohjausjärjestelmään. Broker Estimate muodostaa litterabudjetista puolipisteellä erotellun CSV-tiedoston.

Edellytykset

Tee näin

1. Avaa tarjouksen tiedot kaksoisnapsauttamalla tarjousta.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

2. Napsauta Loppusivu.

3. Jos tarjoukselle ei ole vielä valittu loppusivua, kaksoisnapsauta haluamaasi laskelmaa.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

4. Valitse budjettitaulu napsauttamalla sitä avautuneen ikkunan alareunassa. Huomaa, että loppusivut ovat yrityskohtaisia ja budjettitaulun nimeäminen ja sisältö vaihtelevat.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

5. Jos budjettitaulu on muodostettu niin, että siihen syötetään arvoja, syötä tarvittavat arvot.

6. Napsauta ikkunan alareunassa Export. Jos painiketta ei ole, taulua ei ole rakennettu niin, että vienti olisi mahdollista.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

7. Tallenna siirtotiedosto koneellesi.