Valmiiden tekstikatkelmien käyttäminen tarjouksen lisätiedoissa

Yrityksesi asetuksiin voidaan lisätä valmiita tekstikatkelmia, joita voidaan käyttää tarjouksen lisätietokentässä. Katkelmat voi lisätä Mercuksen tekninen tuki.

Katkelmia käytetään seuraavasti:

1. Avaa tarjouksen tiedot napsauttamalla tarjousta.

2. Napsauta Lisätietoja-kentän yläpuolella kolmea pistettä Kolme pistettä.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Lisää haluamasi katkelma lisätietoihin kaksoisnapsauttamalla sitä.